Bertel O Steen Airport Solutions

Bertel O Steen Airport Solutions

Fotball opplevelsene til oss i Bertel O. Steen Airport Solutions har gjennom 2019 fått en ny dimensjon. Ikke bare for oss, men enda mere for våre kunder som har vært med oss på de kamper som har vært spilt på nasjonal arenaen. Det har vært flere oppturer enn nedturer, og samtalene mellom kundene og oss har fått en helt ny giv, og som har resultert i at mange andre temaer og interesser har blitt bragt på banen, bokstavelig talt.
Vi har jublet mye, og det smitter over på alle andre også, og som fører til bedre samhold, og som gjør det lettere å takle kunde og leverandørforholdet bedre.

Det har vært meget god service, enda bedre oppfølging fra vertskapet, og med gode resultater på matta blir det hele til en meget god opplevelse. 

Matopplevelsen på Ullevaal er en av de bedre i Tigerstaden. Dette gjelder både den maten som blir servert før, under og etter kampene, men enda mere til det som daglig serveres når vi har hatt møter i lokalene. Alltid topp mat og service, og med alle de slag man kan tenke seg på et koldtbord. Virkelig av god klasse, og med dyktige medarbeidere som alltid passer på deg, kledelig og diskret. 


Vi har ofte brukt møterommene, både med og uten matservering.
Rommene egner seg til alle slags møter, og de er godt utstyrt. I tillegg kan man, i et ledig øyeblikk hvor det er behov for å tenke litt for seg selv, skue utover den flotte gressmatten og la tankene spille av gårde om en god kamp eller noe annet. Noe som er godt for både kropp og sjel.

Losjene kan anbefales, og vi er svært godt fornøy med bruken av dem i 2019.

Baard Lund
Managing Director