Kontaktpersoner i Klubb Ullevaal
Bli bedre kjent med oss som jobber i Klubb Ullevaal!

Richard Olander

Prosjektleder
Hva gjør Richard?
Richard er prosjektleder, med hovedfokus på Klubb Ullevaal. Han jobber tett med dagens medlemmer og jobber med å spre det glade Klubb Ullevaalbudskapet og få bedrifter til å se de mange fordelene ved et medlemskap her.

Hvem er Richard?
Richard er en svært usnobbete Bærumsmann med en ekstrem interesse for sport. Etter endt videregående på Norges Toppidrettsgymnas, tok han en bachelor grad i Business og Sports management ved London Metropolitan University, etterfulgt av en MBA ved Grenoble Graduate School of Business. Mellom de to studieperiodene har han vært hovedtrener både for klubb og region i tennis, drevet et klesfirma og jobbet som lærer. Etter endt MBA jobbet han i tre år i IFS som konsulent med implementeringsprosjekter innen IT.

Richard mener at mat/drikke, sport og reiser er det viktigste i livet. Derfor tilbringes mye av tiden hjemme på kjøkkenet eller på et treningssenter. Kan ikke Richard drive med sport vil han gjerne se på. Naturligvis er fotball det viktigste, men det meste går med. Richard er en sosial fyr som sjelden sier nei til et sosialt lag. Er det ingen sosiale lag, så får man lage det selv!

Se Richards LinkedIn profil her!

Richards mest minnerike historie fra Ullevaal:
Er mange å velge mellom her, men det må nesten bli Norge - Brasil fra 1997. Petter Rudi, Tore Andre Flo og Egil Østenstad scoret målene i en helt spinnvill 4-2 seier i Drillos glansdager. En helt fantastisk kveld på Ullevaal selv om det kun var privatlandskamp!

TILBAKE