Kontaktpersoner i Klubb Ullevaal
   

Marianne Aasland

Leder
Se Marianne LIVE på Ullevaal stadion

Hva gjør Marianne?

Marianne leder avdelingen som har ansvar for å fylle Ullevaal Stadion på hverdag og fest! Avdelingen består av tre ansatte som har ansvar for salg av Klubb Ullevaal som er en unik arena for kundepleie, nettverksbygging eller insentiver for ansatte. Klubb Ullevaal samler norsk næringsliv til fotballkamper og øvrige arrangement på Ullevaal Stadion. Teamet henvender seg også til bedrifter som arrangerer store events og møter.


Hvem er Marianne
Marianne Aasland tok utdannelse ved Otto Treiders Handelsskole, og har jobbet som salgssjef / salgsdirektør i hotellbransjen fra 2008- 2015. .Hun har vært med på åpning av 3 hoteller, Radisson Blu og Park Inn Alna Oslo som det siste. Hun har også erfaring som reiseleder i sydligere strøk fra Star Tour & 8 år i Dell AS i Danmark.

Marianne liker å reise, og er svært glad i å samle venner og familie til et hyggelig måltid med tilhørende bobler i glasset. Når hun ikke er opptatt som "soccermom" for sine to barn, er hun sannsynligvis å treffe på båten i sommersesongen

Marianne liker også shopping, solbriller og fargerike vesker, og syns det meste er mulig!

Se Marianne sin side på Linkedin
 

Mariannes favoritt historier fra Ullevaal:

Det beste minnet er 2015 sesongen på Ullevaal Stadion. Med et snitt på 25.500 tilskuere på alle landskampene og cupfinalen fremstod Ullevaal Stadion i sin beste prakt, pulserende og med et håp om EM sluttspill i 2016. Jeg håper og tror at 2019 kan bli nok et slikt år!

I tillegg har jeg til gode å kjøre ZIP line over stadion, for da teamet mitt kastet seg utover ble jeg stående tilbake alene, med en god porsjon høydeskrekk!

TILBAKE