Klubb Ullevaal

Velkommen til Klubb Ullevaal

De beste setene på Ullevaal Stadion!

Mye er usikkert rundt et norsk herrelandslag i fotball. Sånn er det med unge spillere. Og våre er blant de yngste i Europa. Det kommer til å kreve både tålmodighet, vilje og utholdenhet å nå frem til målet. Både fra spillere, apparatet rundt og publikum – som er en svært viktig del av det hele. Kort sagt: Vi må få alle med på reisen. For vi har noe på gang, og i våre beste stunder kan vi slå de beste.

Klarer de unge spillerne og vår nye trener å skape ny giv og kvalifisere seg til EM i 2020? Vær med og støtt Norge ved å være på Ullevaal Stadion og Klubb Ullevaal.

Fotball, forretning, opplevelser og enestående mat!

I Klubb Ullevaal får du de beste setene på Ullevaal Stadion, Norges nasjonalarena for fotball. Du vil oppleve enestående utsikt, god stemning og mat fra Fursetgruppens anerkjente kokker på landskamper, cupfinalen, konserter og andre arrangement på stadion sammen med dine gjester.

Tre konsepter dekker de fleste behov, og legger til rette for akkurat den type opplevelse du måtte ønske. Vi har et uformelt mingle-konsept, nettverks- og B2B-områder, egen privat losje, eller velg plasser ved lang eller runde bord i vår flotte restaurant. Prisene starter på kr. 14.500 pr plass, pr år. Les mer om de forskjellige konseptene under fanen konseptene.

Mer enn bare fotball
Klubb Ullevaal handler ikke bare om fotball, mat og gode seter. Vi inviterer også våre medlemmer til nettverkstreff krydret med faglig innhold og gode fotballhistorier.

For de yngste har vi populære Barnas Dag med landslaget - en hyggelig ettermiddag for våre samarbeidspartnere. Her treffer dere landslaget på nært hold, tar bilde med spillerne og får autografer. Servering av mat, drikke og en overraskelse til alle barna sikrer en god opplevelse for alle. 

I 2018 og fremover vil Klubb Ullevaal tilby flere opplevelser som konserter, showkamer og andre idrettsarrangement på Ullevaal Stadion

Som Klubb Ullevaal medlem har du også en rekke fordeler på Ullevaal Stadion: rabatt på kurs og konferanse, tilgang til Ullevaal Media Center, tilgang til bedriftshelsetjeneste via Idrettens Helsesenter – og mye mer! Les mer om fordeler under konseptene.

Følg landslagets reiser mot EM og VM i fotball, opplev Ullevaal Stadion på konsert og andre idrettsarrangement – og del opplevelsene med dine gjester! 
 

23.3 Kick Offdownarrow

Før sesongstart inviterer Klubb Ullevaal til Kick off med faglig og sportslig innslag. Vi ser på sesongen som står foran oss, og får besøk av landslagsledelsen for å få innblikk av hvordan det jobbes frem mot Nations League til høsten. 

 Vi benytter også anledningen til å legge frem årets nyheter, og legger til rette for at medlemsbedriftene skal få anledning til å treffe hverandre!

28.5 Åpen dagdownarrow

Landslaget åpner treningen sin og inviterer store og små til å se på. Mer detaljer kommer!

19.11 Kundekvelddownarrow

I forbindelse med av lagets bortekamper arrangeres det en uformell kundekveld der det tilrettelegges for mingling slik at de ulike bedriftene skal bli bedre kjent. Vi spiser godt og ser kampen i felleskap! Det vil naturligvis også bli fotballinnslag og noe faglig!

Faglig opplegg før kampdownarrow

Før landskamper avholdes et times langt tverrfaglig seminar for Klubb Ullevaal medlemmer og NFF sine partnere og leverandører. Dette arrangeres en time før Klubb Ullevaal åpner slik at man kan gå direkte til bordet/losjen sin i etterkant!

Temaet er aktuelt, og ikke bransjespesifikt.

Partnerturdownarrow
Klubb Ullevaal medlemmene inviteres med på den årlige partnerturen til NFF som avholdes i forbindelse med en bortekamp.