Klubb Ullevaal

Velkommen til Klubb Ullevaal

De beste setene på Ullevaal Stadion!

Fotball, forretning, opplevelser og enestående mat!
I Klubb Ullevaal får du de beste setene på Ullevaal Stadion, Norges nasjonalarena for fotball. Du vil oppleve enestående utsikt, god stemning og mat fra Fursetgruppens anerkjente kokker på landskamper, cupfinalen, konserter og andre arrangement på stadion sammen med dine gjester.

Tre konsepter dekker de fleste behov, og legger til rette for akkurat den type opplevelse du måtte ønske. Vi har et uformelt mingle-konsept, nettverks- og B2B-områder, egen privat losje, eller velg plasser ved lang eller runde bord i vår flotte restaurant.
Les mer om de forskjellige konseptene under fanen konseptene.

Mer enn bare fotball
Klubb Ullevaal handler ikke bare om fotball, mat og gode seter. Vi inviterer også våre medlemmer til nettverkstreff krydret med faglig innhold og gode fotballhistorier.

For de yngste har vi populære Barnas Dag med landslaget - en hyggelig ettermiddag for våre samarbeidspartnere. Her treffer dere landslaget på nært hold, tar bilde med spillerne og får autografer. Servering av mat, drikke og en overraskelse til alle barna sikrer en god opplevelse for alle. 

I 2019 og fremover vil Klubb Ullevaal tilby flere opplevelser som konserter, showkamper og andre idrettsarrangement på Ullevaal Stadion

Som Klubb Ullevaal medlem har du også en rekke fordeler på Ullevaal Stadion: rabatt på kurs og konferanse, tilgang til bedriftshelsetjeneste via Idrettens Helsesenter – og mye mer! Les mer om fordeler under konseptene.

Følg landslagets reiser mot EM og VM i fotball, opplev Ullevaal Stadion på konsert og andre idrettsarrangement – og del opplevelsene med dine gjester! 
 

Lørdag 26 mars : MEDLEMSKVELDdownarrow

Spania-Norge Hotel Bristol:

Lørdag kl. 19:00

Hotel Bristol og Klubb Ullevaal inviterer sine samarbeidspartnere til Spania-Norge 23. mars klokken 19:00! Jan Åge Fjørtoft flytter "TV studioet"

sitt til Bristol Hall denne lørdagen når Norge skal spille sin første kamp i EM kvalifiseringen. Kom og opplev kampen sammen med oss ,vær med i tippekonkurransen og få siste nytt fra gjester og profiler i de flotte omgivelsene til Bristol Hall.

Gratis inngang, mulighet for å kjøpe pølser og godt drikke.


Vi trekker 2 Klubb Ullevaal billetter til Norge-Sverige 26. mars til en heldig vinner.

  

Det er begrenset med plasser, så her gjelder førstemann til mølla. Påmelding og betaling via denne linken:


https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=mTOpXIQRDUOIqBB3Ie97Zhz3bFLlwuRFuntccVCwm6pUNlFSV0U3OTZFV0M4TEVQNzBPQUhJMk9WMS4u

 


Mandag 3 juni: ÅPEN DAG PÅ ULLEVAAL STADIONdownarrow

Landslaget åpner treningen sin og inviterer store og små til å se på. Mer detaljer kommer!

November: FAGSEMINARdownarrow

Mer informasjon kommer :) 

Før hver landskamp: FAGLIG OPPVARMIMG MED JAN ÅGE FJØRTOFTdownarrow

Før landskamper avholdes et times langt tverrfaglig seminar for Klubb Ullevaal medlemmer og NFF sine partnere og leverandører. Dette arrangeres en time før Klubb Ullevaal åpner slik at man kan gå direkte til bordet/losjen sin i etterkant!

Temaet er aktuelt, og ikke bransjespesifikt.

Høsten 2019: MEDLEMSTUR downarrow

Klubb Ullevaal medlemmene inviteres med på den årlige bortekamp turen.