EM kvalik:Norge-Spania

Norge-Spania

Ullevaal Stadion, Oslo, Norge lørdag, 12. oktober kl. 20:45

   
 

Norge - Spania 12. oktober kl. 20:45

Nå kommer stjernene fra Spania på besøk til Ullevaal! Etter seier over Malta og en god bortekamp mot Sverige er Norge fortsatt med i kampen om EM-plass, og poeng her vil være meget nyttig med tanke på en plass i det kommende mesterskapet. Spania har vunnet alle sine kamper i kvalifiseringen så langt og vant EM senest i 2012, men Norge er fortsatt ubeseiret på hjemmebane under Lars Lagerbäck, og med spillere som Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland i storform håper vi på ny seier på eget gress! 

 

Faglig oppvarming med

Jan Åge Fjørtoft!
Vi inviterer til faglig oppvarming - i MEET SALEN kl.17:30! Det er allerede 350 påmeldte, så det er svært viktig at du melder deg på via linken under. Vi har 400 plasser - så vær rask for å sikre deg plass. NB! Det vil være gjesteliste i døren.
Helge Otto Mathisen

Norsk skipsfart er verdensmester gjennom mange år.
Hvor ligger magien?


Color Line har nylig lansert verdens største plug in hybridskip. MS Color Hybrid er bygget ved Ulstein Verft og 70 prosent av leveransene kommer fra den norske maritime klyngen. Helge Otto Mathisen er konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Color Line som er Norges største rederi i internasjonal passasjer- og godstrafikk til og fra Norge. Kan det være noen fellestrekk mellom fotball og skipsfart?

 
Drillo

idenes mest suksessrike landslagstrener,Drillo, blir intervjuet av en av sine gamle elever, Jan Åge. Drillo og Drillos var eksperter på å stikke kjepper i hjulene på de store fotballnasjonene. Kanskje vi får svar på hvordan Norge skal slå Spania?

 
"Du skal høre mye"

Fjøra & Svea" forteller garderobehistorier og andre historier fra innsiden!

 

Klubb Ullevaal åpner dørene 2 timer før kampstart

Du har mottatt billettene digitalt . Du kan velge om du vil printe ut billettene, eller om du vil vise dem digitalt ved ankomst. Husk at strekkoden er unik, så billetten kan kun scannes inn en gang.
Husk også å logge deg inn i Klubb Ullevaal appen!

Jeg er interessert i dette arrangementet
Firmanavn:
Kontaktperson:
Epost:
Mobil:
Mange takk for din henvendelse. Vi kommer tilbake til deg så raskt som mulig.
loader
1 av 2