NM-finale menn

NM-finale menn 8.desember

Kampstart kl. 13.15. Dørene åpnes kl. 11.15.Haugesund - Viking 
Det blir et skikkelig Rogalandsderby i årets cupfinale. Tradisjonsrike Viking har overrasket og imponert i Eliteserien i år og er nå klare for sin 11. cupfinale i historien. Den forrige var i 2001 da Bryne ble slått 3-0 og nå jakter Bjarne Berntsens menn klubbens sjette NM-tittel. FK Haugesund spilte Europacup tidligere i år og imponerte også stort da Odd ble slått 3-0 på bortebane i NM-semifinalen. Det ble tap mot Lillestrøm i klubbens foreløpige eneste cupfinale i 2007, og nå drømmer Jostein Grindhaug og hans mannskap om å løfte Kongepokalen for første gang.

 

Klubb Ullevaal åpner dørene 2 timer før kampstart

Klubb Ullevaal åpner dørene og starter servering av nydelig mat fra Fursetgruppen kl.11:15.
Vi oppfordrer alle til å komme når vi åpner dørene kl.11:15 for å få nok tid til å nyte den lekre lunsjen som blir servert.
Alkoholserveringen begynner kl. 12:00 i alle konsept i henhold til alkoholloven.

Bli gjerne igjen for å feire seieren evt. snakke og analysere i sportsbaren etter kampen. Her vil vi også kåre vinneren av tippekonkurransen som foregår i Klubb Ullevaal appen.

Du har mottatt billettene digitalt . Du kan velge om du vil printe ut billettene, eller om du vil vise dem digitalt ved ankomst. Husk at strekkoden er unik, så billetten kan kun scannes inn en gang.
Husk også å logge deg inn i Klubb Ullevaal appen for viktig informasjon!

Jeg er interessert i dette arrangementet
Firmanavn:
Kontaktperson:
Epost:
Mobil:
Mange takk for din henvendelse. Vi kommer tilbake til deg så raskt som mulig.
loader